سه شنبه ۱۶ شهريور ۱۳۸۹ - 28 رمضان 1431

پیامبران

علما و أعلام

آیین‌ها و ادیان

اماکن اسلامی

مناجات و ادعیة

اهل بیت(ع)

خدمات فرهنگی اجتماعی

مقالات

استفتاءات

تألیفات

اخبار

زندگی نامه

تصاویر مرتبط

 

 

معظم له دکتر غلامعلی حداد عادل را به حضور پذیرفت

در این دیدار آقای دکتر حداد عادل، درودها و سلامهای گرم آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی را تقدیم معظم له نمود و اشاره داشت: از فرصت به دست آمده برای دیدار از لبنان و ملاقات با شخصیت علمی و جهادی آیت الله سید محمد حسین فضل الله برای استفاده از مواضع و نظرات دقیق و حکیمانه ایشان خوشحال هستم.

علامه مرجع آیت الله العظمی سید محمد حسین فضل الله، دکتر غلامعلی حداد عادل رئیس پیشین مجلس شورای اسلامی ایران و رئیس مؤسسه دائرة المعارف جهان اسلام را به حضور پذیرفت. در این دیدار که میرحسینیان کاردار سفارت جمهوری اسلامی ایران در بیروت و سید محمد حسین رئیس زاده رایزن فرهنگی ایران نیز حضور داشتند، ابتدا دکتر حداد عادل از سلامتی علامه مرجع اطمینان حاصل کرد و سپس جلد دوم ترجمه عربی دائرة المعارف جهان اسلام را به معظم له تقدیم داشت.

 

در این دیدار مسائل گوناگون فرهنگی و اسلامی و نیز اوضاع داخلی ایران و تهدیدات آمریکایی و بین المللی در رابطه با برنامه ای هسته ای صلح آمیز این کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

در این دیدار آقای دکتر حداد عادل، درودها و سلامهای گرم آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی را تقدیم معظم له نمود و اشاره داشت: از فرصت به دست آمده برای دیدار از لبنان و ملاقات با شخصیت علمی و جهادی آیت الله سید محمد حسین فضل الله برای استفاده از مواضع و نظرات دقیق و حکیمانه ایشان خوشحال هستم.

 

در این دیدار علامه مرجع آیت الله العظمی سید فضل الله نیز فرمودند: باید از ویژگیهای تمدنی ایرانی به صورتی هماهنگ با تمدن عربی و اسلامی استفاده شود. باید از طریق شبکه های ماهواره ای اسلامی و سایر عناوین انسانی دیگر، بین فرهیختگان ایرانی و عربی پیوند وجود داشته باشد.

ایشان افزودند: ما می بینیم که استکبار جهانی به این بهانه که ایران می خواهد با بهره گیری از میراث تمدنی و عناوین اسلامی در قضایای گوناگون در منطقه امپراتوری ایجاد کند، سعی پیگیر دارد تا در روابط ایرانی عربی شکاف ایجاد نماید. حقیقت این است که ایران از طریق جمهوری اسلامی که امام خمینی (ره) به وجود آورده، همیشه سعی کرده است که از طریق خطوط اسلامی حرکت نماید و عهده دار قضایای مستضعفان شود و در کنار نیروهای آزادی بخش قرار داشته باشد. به همین دلیل خود را در جایگاه دفاع از قضایای عربی و اسلامی می بیند و تلاش کرده است به دور از عناوین مذهبی و یا ملی که بعضی از مرتبطان با استکبار جهانی با استفاده از فضای ناشی از عملکرد رسانه های معاند و کوششهای شبانه روزی رژیم صهیونیستی، سعی در القای آن دارند، به قضایای اسلامی بپردازد.

ایشان تأکید داشتند: ضرورت دارد که از دیدگاه اسلامی به مسأله رابطه با ایران نگریسته شود. جنبه تمدنی می تواند نقش برجسته ای در تعمیق رابطه ایران و کشورهای عربی ایفا نماید. ایشان نسبت به برنامه ها و تؤطئه هایی هشدار دادند که بعضی از دستگاههای شناخته شده بکار می گیرند تا بلکه در این رابطه خلل ایجاد شود و فضا برای فتنه های مذهبی آماده شود که در این صورت دشمن صهیونیستی احساس آرامش خواهد کرد و فشار مقاومت و دغدغه های راهبردی از پیشرفت صنعتی ایران و نیروهای بازدارند عربی و اسلامی از دوش دشمن برداشته خواهد شد.

ایشان تأکید داشتند: ضرورت دارد که آسایش دشمن گرفته شود خصوصاً با اجابت نکردن به ندای فتنه افروز فرقه ای که دستگاهها و جریانهای شناخته شده ای که به صورت مستقیم و غیر مستقیم به نفع دشمن تلاش می کنند بدان دامن می زنند.

دفتر علامه مرجع آیت الله العظمی سید محمد حسین فضل الله

بیروت؛ 27 ذی الحجة 1430 هـ برابر با 14/12/2009م


 

نظرات کاربران

 

نام:
پست الکترونیک:
متن:
کدامنیتی:

 

 

ارسال این صفحه به دوست | نسخه قابل چاپ

تعداد بازدیدکننده ها:  725

آدرس: قم _ 45 متري عمار ياسر _ كوچه شماره 4 _ پلاك 148 _ كد پستي: 76761 _ 37137 و يا صندوق پستي: 3466 - 37185

تلفن: 982517723382+ و 982517715556+ / فاكس: 982517711893+

پست الكترونيكي: info@bayynat.ir