اگر در طهارت و نجاست يک چيز شک داشتم به کدام يک حکم کنم؟
نظر جنابعالي اين است که شي متجنس اگرچه بذاته نجس است اما نجاست را منتقل نميکند، آيا اين گفته بر طفلي که پوشاکي بر او پوشاندهاند و روي آن سه لايه…
بخشي از زمين با خون نجس گرديد، عين نجاست را با ماليدن پارچه نمناک از ميان برداشتند و سپس همه اطاق، از جمله محلي را که با پارچه متنجس شده بود را با…
آيا متنجس اول، نجس کننده است؟
متنجس دوم چيست؟
اگر آب بر خوني بيفتد که بر فرش است، آيا اين آب متنجس اول به حساب ميآيد يا متنجس دوم؟ و اگر متنجس اول باشد و در آب ديگر بريزد، آن آب متنجس اول به حساب…
آيا زميني که با عين نجاست، متنجس شده است پس از زوال نجاست، متنجس اول به حساب ميآيد يا متنجس دوم؟
اگر جايي از سجاده يا تخت خواب با ادرار نجس گردد، آيا اين محل متنجس اول به حساب ميآيد و پس از مدتي که ادرار در اين محل، خشکيده و من با دست مرطوب آنجا…
اگر بعضي از قسمت ها با زمين نجس تماس يابد و سپس با چيزي پاک برخورد کند، آيا آن چيز متنجس ميگردد؟
وقتي آب پاک به زمين دستشويي که در آن ادرار خشک وجود دارد بريزد و سپس به لباس و بدن پخش گردد، آيا بدن و لباس متنجس ميگردد؟
آيا روغني که در آن گوشت ذبح نشده، جوشانده شود، نجس ميگردد و آيا حرام است که مرغ ذبح شده اما جوشيده شده در اين روغن را بخوريم، زيرا برخي ميگويند روغن…
در هنگام شستن لباس نجس شده با ادرار در ماشين لباس شويي، آيا در آن متنجس اول به حساب ميآيد يا متنجس دوم، به گونهاي که لباس شسته بيرون از ماشين را نجس…
اگر انسان دست مرطوبش را بر سگ يا خوک بگذارد و سپس با دست مرطوب شخص ديگر تماس گيرد، در اين صورت دست شخص ديگر نجس ميگردد يا نه؟
مبلماني است که سالها پيش نجس شده است، محلي را که نجس شده است به ياد نميآورم، آيا به نجاست اين مبلمان حکم کنيم؟
اگر مکلف علم اجمالي به نجاست يکي از طرف هاي فرش داشته باشد، حال اگر فرض شود در يکي از اطراف فرش آب بريزد و دست هم، به همان گوشه تماس يابد، آيا به…
اگر علم داشته باشيم که فرش يا مکاني نجس است اما نتوانم به صورت خاص، محل آن را معين سازيم در اين صورت تکليفم چيست؟
اگر دست فردي متنجس باشد آيا واجب است که شخص مصافحه کننده را از آن مطلع سازد تا از نجاست واقعي در هنگام خوردن يا نماز خواندن دوري کند؟
همسرم ازمقلدين آيت الله خويي (ره) و بنده از مقلدين شما هستم، آيا بر من ارتکاب عملي در باب طهارت، که بر خلاف نظر آيت الله خويي باشد حرام است؟ يا اينکه…
اگر در حصول نجاست شک داشته باشيم، آيا تحقيق درباره آن واجب است يا نه؟