هیأتهایی علمایی از عراق و دولتهای خلیج [فارس] و مجموعه ای از حجاج عراق و بحرین و پاکستان و ایران از مقر بعثه بازدید نمودند و از سلامتی علامه مرجع حفظه الله اطمینان حاصل نمودند و از خداوند دوام عمر شریف و تداوم سایه ایشان بر سر امت اسلامی را مسئلت نمودند.
همین طور بعثه معظم له پذیرای حجاجی از ایالات متحده آمریکا و هلند و استرالیا و کانادا و نیز حجاج اهل سنت لبنانی بقاع غربی بود. آنان مواضع حمایت گرانه علامه مرجع از وحدت امت اسلامی در رویارویی با چالشهای بزرگ فراروی آن را ستودند و ایشان را نماد بزرگ وحدتگرایی در سطح جهان اسلام دانستند.
در ادامه برقراری ارتباط با حجاج و فعالیتهای تبلیغی، بعثه به دیدار از تعدادی از کاروانهای حجاج سعودی و بحرین و امارات و لبنان و عراق مبادرت ورزید. در این دیدارها علمای عضو بعثه در جمع حجاج این کاروانها به ایراد سخنرانی پرداختند و به استفتائات حجاج پاسخ دادند.
همین طور هیأتی از بعثه معظم له به دیدار از بعثه حزب الله اقدام نمود. در این دیدار مسائل و قضایای مهم اسلامی در این برهه خطرناک از تاریخ که چالشهای بسیاری را در خود دارد و امت اسلامی برای مقابله با آنها باید از در درجه بالایی از آگاهی و اراده و ایمان قرار داشته باشد، مورد بحث و بررسی قرار گرفت. همین طور منافعی که می تواند تحقق ببخشد نیز بررسی گردید.
در چارچوب برنامه های روزانه، سید علی فضل الله در جمع حجاج بحرین و مناطق قطیف و الاحساء که به محل بعثه آمده بودند به ایراد سخنرانی پرداخت. ایشان حج را فریضه ای دانست که سهم به سزایی در تحکیم پیوند بین مسلمانان دارد. چرا که گرد آمدن آنان در خانه خدا و ادای وظیفه دینی و طواف و سعی سعی و وقوف در عرفات و مزدلفه و بیتوته در منی و قربانی و سنگ زدن به شیطانهای بزرگ و کوچک، باعث می شود که آنان یاد بگیرند به عنوان امت واحده با یکدیگر تعامل داشته باشند. ایشان به فوائدی اشاره داشت که از طریق شناخت فکری و فرهنگی و اجتماعی به دست می آید و در تحکیم روابط و پیوند بین مسلمانان سهیم است.
سید علی فضل الله بیان داشت که مناسک حج تبلور روشنی از تمدن اسلام است که وحدت را در بین مسلمانان تحکیم بخشیده و بالندگی اسلام و پویایی آن را در زندگی تثبیت می نماید.
دفتر علامه مرجع آیت الله العظمی سید محمد حسین فضل الله
بیروت؛ 8 ذی الحجة 1430هـ برابر با 25/11/2009م