فعالیت های بعثه معظم له در حج 89 - بخش دوم

در چارچوب فعالیتهای بعثه حج مؤسسه مرجع راحل آیت الله العظمی سید محمد حسین فضل الله، علامه سید علی فضل الله در محل بعثه در مکه مکرمه، هیأتهایی از حجاج کشورهای ایالات متحده آمریکا و دولتهای اتحادیه اروپایی خصوصاً فرانسه و آلمان و بلژیک را به حضور پذیرفت.

علامه سید علی فضل الله معتقدند که این دوره یکی از سخت ترین دورانهای جامعه اسلامی است. ایشان خواستار آن شدند که باید در دو خط حرکت صورت گیرد: ریشه کنی فتنه در منطقه عربی و اسلامی و دیگری تلاش برای حمایت از اسلام در برابر حملات رسانه ای و سیاسی ضد اسلام و حضور مسلمانان در کشورهای غربی. ایشان تأکید داشتند که مسلمانان ساکن در کشورهای غربی باید میهمانانی خوب و پیامبران نیکی و سفیران محبت برای ملتهای غربی باشند.


در چارچوب فعالیتهای بعثه حج مؤسسه مرجع راحل آیت الله العظمی سید محمد حسین فضل الله، علامه سید علی فضل الله در محل بعثه در مکه مکرمه، هیأتهایی از حجاج کشورهای ایالات متحده آمریکا و دولتهای اتحادیه اروپایی خصوصاً فرانسه و آلمان و بلژیک را به حضور پذیرفت.


وی در این دیدارها از مسؤولیت مسلمانان ساکن در کشورهای غربی، سخن گفت و اشاره داشت که مسؤولیت سنگینی بر عهده آنان قرار دارد. یک مسلمان باید میهمان خوبی در این کشورها و دعوتگر به سوی خیر و محبت و پیامبر صلح و امنیت در همه زمینه ها باشد و این باید روی برخورد او با غربیها تأثیر بگذارد و آنها و نظم عمومی کشورشان را محترم بشمارد. مسلمان نباید به نظم کشور آسیب بزند و به حقوق مالی و سیاسی و امنیتی و اجتماعی مردم تعدی نماید.

ایشان تأکید داشتند که مسلمانان در کشورهای غربی خصوصاً اروپا و آمریکا و استرالیا، باید ثابت کنند که آنان بخش جدایی ناپذیری از مردم این کشورها هستند. به این ترتیب این مقوله که مسلمان هر جایی باشد عامل بی ثباتی است از بین خواهد رفت. باید برای دنیا ثابت کنند که مسلمانان با ملتهای دیگر می آمیزند. حتی با آن دسته از ملتهایی که از نظر نژاد و دین و ... با آنها اختلاف دارند. زیرا پیام آنها محبت و مهرورزی به همه مردم است.

ایشان تأکید کردند که مسلمانان ساکن در کشورهای غربی باید به وظیفه خود عمل کنند. از یک سو اسلام را به دیگران بشناسانند و از سوی دیگر سیمای حقیقی آن را به مردم معرفی کنند. آن هم در شرایطی که امواج اسلام هراسی رو به افزایش نهاده است. چه آنهایی که رنگ رسانه ای و تبلیغاتی دارند و چه آنهایی که به صورت تعدی مستقیم صورت می گیرند. بعد از حادثه 11 سپتامبر مسلمانان ساکن در کشورهای غربی آماج حملات واقع شدند و به خاطر نبرد رسانه ای و سیاسی که در آن به پیامبر گرامی اسلام اهانت شد و مسلمان مجرم شناخته شد مگر این که عکس آن ثابت شود، حضور مسلمانان در کشورهای غربی آسیب دید.

در پایان ایشان تأکید داشتند با توجه به برنامه های خارجی که هدفش فتنه افروزی در جامعه اسلامی است و حملات پی در پی حضور مسلمانان و شخصیتهای اسلامی در کشورهای غربی را هدف گرفته اند، این دوره یکی از سخت ترین دورانهای مسلمانان است. از این رو مسؤولیت اقتضا می کند که در دو جهت حرکت صورت گیرد: ریشه کنی فتنه در منطقه عربی و اسلامی و دیگری تلاش برای حمایت از اسلام در برابر حملات رسانه ای و سیاسی ضد اسلام و حضور مسلمانان در کشورهای غربی. در این صورت در برابر خداوند معذور خواهیم بود که امانت را به بهترین صورت ادا کرده ایم.

همین طور علامه سید علی فضل الله تلگرافهای متعددی مبنی بر تبریک عید سعید قربان را دریافت کردند. در رأس آنها سعد الحریری نخست وزیر لبنان طی تلگرافی، عید سعید قربان را به ایشان تبریک گفتند.

دفتر علامه مرجع آیت الله العظمی سید محمد حسین فضل الله (قدس سره)

بیروت؛ 7 ذی الحجة 1431هـ برابر با 12/11/2010م