بخاطر رطوبتي كه از گوشت جاري است، كف فر نجس ميشود و با حرارت پاك نميگردد، مگر اينكه با آب پاك گردد، ولي اگر هنگام گذاشتن نان در آنجا، آن موضع خشك باشد، نان نجس نميشود و اگر در وجود رطوبت شک کنيم، باز حكم بر پاك بودن نان ميشود.
دستهبندی استفتاءات
با کلیک بر روی مثلثهای کوچک، به زیرگروهها دسترسی پیدا خواهید کرد
- تقلید
- سیر تاریخی مسئله تقلید
- شرایط تقلید
- تقليد از مرجع زنده
- تقليد از اعلم
- جواز بخشى كردن تقليد
- ويژگى هاى مرجع
- وظايف مكلف در برابر مرجع
- مخالفت مشهورين و عناوين ثانوي
- تفسير داده هاى فقهى
- منابع استنباط
- آسانى هاى شرعى
- سن بلوغ
- معنای تقلید
- اجتهاد و مجتهد
- تبعیض در تقلید
- عدول از مرجع
- پيامدهاي اختلاف در تقليد
- ولايت فقيه
- احکام احتياط
- طهارت
- خانواده
- هجرت
- مطبوعات
- بازار
- روابط
- پزشکی
- هنر
- مسائل جنسی
- ادبیات
- انتخابات
- ورزش
- شعائر
- اعتقادات
- حج
- 1400 پرسش و پاسخ
- خمس، زکات و سایر حقوق شرعی
- معاملات
من يك پيتزا فروشي دارم، و بيشتر پيتزا از گوشت خوك است و گاهي، زمان گذاشتن پيتزا در فر، مقدار كمي از اين گوشت در فر ميريزد و با حرارت به زغا
پاك كردن با آب